Jasken Sanitair

Diverse sanitair producten zijn uiteraard ook los te koop. Kom langs voor een scherpe offerte.

Jasken Sanitair

Ook voor los sanitair bent u bij Jasken aan het juiste adres

Jasken Sanitair

Een wastafel, Badmeubel of toilet, Bij Jasken heeft u de keus

Sanitair bij Jasken,

Een nieuwe wastafel omdat uw oude is gescheurd, verouderd of gewoon niet meer uw smaak. U hoeft bij ons niet de hele badkamer uit te zoeken, wij leveren ook losse sanitair producten. Dus ook voor diverse onderdelen van de badkamer kunt u bij Jasken terecht. Soms is een upgrade van de oude badkamer voldoende om deze weer een nieuwe look te geven. Wanneer de tegels nog goed zijn en alleen het sanitair nog van de bouw er in zit, kunt u met een nieuw badmeubel, kranen en accessoires een compleet nieuwe badkamer creëeren.

Dus kom kijken in onze showroom, wij hebben altijd wel een showroom aanbieding voor u of bestellen gewoon nieuw bij onze leveranciers. Er zijn voldoende badkamer voorbeelden aanwezig in onze showroom om inspiratie op te doen. Diverse badkamer opstellingen maar ook toilet of douche opstellingen. Meestal moet het sanitair ook geïnstalleerd worden en daarvoor hebben wij uiteraard de juiste mensen in onze omgeving die dat eventueel voor u kunnen doen. Wilt u liever uw eigen installateur dan is dat uiteraard helemaal geen probleem.

Vergelijken met online kan echter is het vergelijk dan niet helemaal hetzelfde. Op online sites staat meestal alleen de prijs van alleen het betreffende product, echter om te installeren is er meer nodig dan alleen het getoonde product. Voor al het sanitair geld dat er bevestigings- en installatie materialen nodig zijn om het te laten werken. Wij tellen die materialen bij de prijs op.

U kunt zonder afspraak tijdens de openingstijden bij ons terecht en even rondkijken in onze showroom, de koffie staat altijd klaar. Wilt u geholpen worden is het wellicht handiger om dit vooraf even te melden. Wilt u eventueel buiten de openingstijden dan is dat ook geen probleem wij maken graag tijd voor u vrij.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw sanitair. Wij leveren het sanitair inclusief montage materiaal zodat u zeker bent dat het allemaal past.

 

 

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 13.00 - 18.00 uur                                                                                        zaterdag                   09:00 - 13.00 uur

Of op afspraak:

bel: +49 160 95377110

Via WhatsApp kan ook.

mail: frankjasken@me.com

Contact

Altenbergerstaße 11
47933 Haren (dld)

+49 160 95377110

frankjasken@me.com