Jasken Bad en Tegels

Jasken Bad en Tegels

In 1975 werd het bedrijf geopend aan de Altenbergerstraße 11. te laren. In de daarop volgende jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een bescheiden tot een gerenommeerd bedrijf dat brede bekendheid heeft in de regio en ruim daarbuiten.

In een pand van ruim 1500 vierkante meter presenteert het bedrijf zich met tegels, badkamers, natuursteen, meubels en accessoires. Tegels en natuursteen komen uit de hele wereld met name uit Italië, Spanje, Dubai, Nederland, Portugal en Brazilië. Jasken staat bekend om haar snelle levering, dit kan dankzij het ons grote magazijn.

Om aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen, wordt op in de showroom aan Altenbergerstraße ook advies gegeven en badkamer ontwerpen gemaakt. Of het nu om eengezinswoningen, nieuwbouw of renovatie gaat JASKEN is altijd een betrouwbare partner.

Ons aanbod gaat altijd mee met de laatste trends op badkamer gebied en onze showroom is uitgerust met ca 30 badkamers.

TEGELS

In verschillende variaties, grootte, kleur en vorm hebben we tegels en natuursteen permanent in voorraad. Door middel van rechtstreekse import en bulk aankopen kunnen we onze inkoopprijzen bijzonder laag houden. Een voordeel dat we graag doorgeven aan onze klanten.

BADKAMERS

Badkamer tegen een vaste prijs!
u wil uw badkamer verbouwen, maar binnen uw eigen budget zonder daar enorm overheen te moeten gaan? Laat ons een duidelijke offerte maken en oordeel zelf. 
Vóór de eerste handdruk, bespreken we uw renovatie of nieuwbouw in detail. We bespreken de exacte prijzen voor materialen, handwerk, meubilair, enz. Daarna heeft u de belofte dat wij u geen cent meer zullen berekenen, tenzij u zelf met meerkeuzes komt.

NATUURSTEEN

Het bijzondere voordeel van natuursteen tegels is dat ze uniek zijn.
Als u uw badkamer met natuursteen gaat ‚bekleden, kunt u er zeker van zijn dat u een uniek stukje huis zult krijgen. Een natuursteen wand geeft een prachtige warmte en uniek gezicht, natuursteen is door de natuur gevormd en gecreëerd en derhalve geen steen gelijk. 
Wij hebben in onze showroom een grote assortiment natuurstenen uit verschillende landen.

SERVICE

'Waar gewerkt wordt vallen spaanders', uiteraard zijn ook wij niet heilig en zullen heus een fout maken. Vrees niet onze klant tevredenheidsscore is hoog en klanten zijn blij met onze service. Wij doen natuurlijk ons uiterste best mocht er iets niet kloppen met uw bestelling. 

IMG_7288

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 13.00 - 18.00 uur                                                                                        zaterdag                   09:00 - 13.00 uur

Of op afspraak:

bel: +49 160 95377110

Via WhatsApp kan ook.

mail: frankjasken@me.com

Contact

Altenbergerstaße 11
47933 Haren (dld)

+49 160 95377110

frankjasken@me.com