Natuursteen bij Jasken

Geen steen is hetzelfde, iedere natuursteen is uniek

Natuursteen bij Jasken

Graniet vloeren

Natuursteen bij Jasken

Diverse natuursteen vloeren en tegels

Haal de natuur naar binnen met de natuurstenen van Jasken!

Een tijdloos product dat jarenlang mee gaat en een levendige uitstraling heeft is een steen die in het hoofd blijft zitten. Tegels van marmer, Graniet of Travertin bijvoorbeeld geven een exclusiviteit en de mogelijkheden zijn eindeloos. De prachtige warme uitstraling van natuursteen is lastig te evenaren en de steen biedt direct een thuis gevoel.

Alle soorten natuurtegels
Bij Jasken kunt u terecht voor allerlei soorten natuurtegels. Een eeuwenoud product dat is ontstaan dankzij de natuur en wordt gesneden in verschillende afmetingen. Wie kent de termen als Leisteen, Graniet, Marmer, Basalt, Hardsteen en Travertin niet? Elke steen is uniek, eigentijds en heeft een andere structuur. Het karakter van de natuur in huis!

Bij Jasken kunt u uiteraard kiezen voor natuursteen vloertegels, natuursteen wandtegels en natuursteen terrastegels. Maar wat dacht u van een natuurstenen wasbak, een douchebak van natuursteen of een natuursteen keukenblad? De keuken of badkamer in natuursteen bekleden is de manier om een duurzame badkamer te creëren. Meer natuursteen in huis? Natuursteen is ook een ideaal product als wandbekleding. Wij bieden een interieur op maat. Daar staat Jasken voor.

Assortiment
Jasken heeft de wereld aan keuzes. Met exclusieve merken wordt er gewerkt aan een kwaliteitsproduct. In de ruime showroom wordt de tijd genomen om alle wensen in kaart te brengen. Geen tijd om tijdens reguliere openingstijden langs te komen? Dat is geen probleem. Neem contact op met Jasken en wij bieden de mogelijkheid om langs te komen buiten de openingstijden. Op zoek naar iets speciaals of een aparte maat? Wij regelen het!

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 13.00 - 18.00 uur                                                                                        zaterdag                   09:00 - 13.00 uur

Of op afspraak:

bel: +49 160 95377110

Via WhatsApp kan ook.

mail: frankjasken@me.com

Contact

Altenbergerstaße 11
47933 Haren (dld)

+49 160 95377110

frankjasken@me.com